fbpx

Bedankt voor het aanvragen van een offerte!

(u kunt uw opdracht ook direct inzenden zonder de offerte af te wachten, gebruikt u dan ons opdrachtformulier)

Wilt u nog teruggebeld worden over deze aanmelding?

  hoe gaat het nu verder?

  Aanvraag in behandeling

  We gaan dezelfde of eerstvolgende werkdag uw aanvraag bekijken en de offerte voor u maken.

  Controleer uw e-mail

  Als we voor u een offerte hebben gemaakt wordt deze naar u ge-e-maild. Indien u niet binnen enkele dagen een offerte heeft ontvangen, kijkt u dan eens in de "spam" of "ongewenste mail" map op uw computer, incidenteel wordt de offerte vanwege het pdf bestand in de bijlage in een dergelijke map gezet.

  Heeft u nog vragen?

  Heeft u nu, of na ontvangst van de offerte vragen, is u iets niet duidelijk, we lichten het graag toe, u kunt ons bellen +31 (0)168-707123. Onderaan deze uitleg staat ook de mogelijkheid om een terugbel afspraak in te plannen, dan bellen we u.

  verzenden / afgeven

  Pak uw opdracht goed in en voorzie deze van uw opdrachtnummer of het per mail ontvangen opdrachtformulier. U kunt de opdracht voordelig verzekerd inzenden door gebruik te maken van ons verzendlabel. Heeft u aangegeven de opdracht af te willen geven, wacht dan op de bevestiging van het door u gewenste afgifte tijdstip.

  overleg

  Mochten we bij het verwerken van uw opdracht vragen hebben, dan nemen we contact met u op om met u te overleggen. Mocht u tussentijds vragen hebben of aanpassingen willen, bel ons op: 0168-707123.

  verwerking van uw opdracht

  We gaan uw opdracht met zorg uitvoeren. Met onze zeer snelle verwerkingstijd is uw opdracht vrijwel altijd binnen een week klaar.

  Uw opdracht is afgewerkt.

  Als uw opdracht klaar is informeren we u per e-mail, hierbij treft u ook onze factuur aan. Na ontvangst van de betaling zenden we de opdracht weer naar u terug. Indien u heeft aangegeven de opdracht op te willen komen halen kunt u deze bij ons met pin of contant betalen.

  Backup

  Op onze servers bewaren we na het afronden van de opdracht nog enkele weken een backup. Dit om u bij eventuele problemen te kunnen ondersteunen. Ook kunnen we hierdoor op verzoek alsnog extra kopieën maken en bestanden op USB-stick / harddisk leveren.