fbpx

8 TRACK BANDEN DIGITALISEREN

Dit type eight-track banden stamt uit de periode 1960 – 1980. Het is de voorloper van de compact cassette, welke beter bekend is als het cassettebandje. Het is een mobiele variant op de grote “reel-to-reel” banden. Deze 8-track banden maakten het meenemen van audio opnamen aanzienlijk mobieler. Vandaar ook dat er in die tijd autoradio’s met 8-track speler bestonden, eindelijk was het mogelijk om eigen muziek af te spelen in de auto.

Bij Scanit beschikken we over goede apparatuur om deze oude cassettes af te kunnen spelen. Zo worden uw opnamen uit de jaren zestig en zeventig weer beschikbaar.

digitaliseren

€0.95 / min.

opslaan op CD

€6

kopie CD

(max. 80 minuten)
€6

opslaan op eigen harddisk / USB stick

€10

Opslaan op Scanit USB stick

8 GB
€12.95

Audio apparatuur

Het digitaliseren van uw audio opanen wordt gedaan met goed onderhouden, hoogwaardige spelers. Op deze manier kunnen we het maximale uit uw, veelal oudere, opnamen halen. 

Kwaliteitsverbetering

Ondanks dat we de opnamen op deze manier optimaal kunnen digitaliseren blijft er vaak nog wel ruis, een brom, of andere storing aanwezig. Deels komt dit doordat de opname apparatuur destijds niet beter was, een ander deel komt door de ouderdom van de opnamen. Na het digitaliseren worden de opnamen dan ook nog digitaal nabewerkt, waardoor we u een optimale digitale versie kunnen leveren.

Maatwerk

Op onze pagina’s staan de mest voorkomende situaties beschreven. Geen opdracht is echter gelijk en niet elke klant is hetzelfde. bij Scanit luisteren we graag naar uw wensen en kunnen we vrijwel altijd een passende oplossing bieden. Vraag vooral naar de mogelijkheden als u denkt een “abnormale wens” te hebben.

Levering van de opnamen

De gedigitaliseerde audio opnamen kunnen we op verschillende manieren leveren. Zo kunnen we audiobestanden in vrijwel alle gewenste typen leveren, op CD-rom, DVD-rom, harddisk of USB-stick.
We kunnen natuurlijk echter ook een audio CD leveren.