fbpx

Boeken scannen

prijzen excl. BTW

per losbladige pagina

incl. OCR tekstherkenning
€0.18

ingebonden boek per pagina

incl. OCR tekstherkenning
€0.26

Hoofdstuk verwijzing maken in pdf

per verwijzing
€2.00

opslaan op uw USB stick

€8.26

opslaan op Scanit USB stick (16 GB)

€14.05

Boeken en tijdschriften inscannen

Digitaliseren van boeken heeft vele voordelen, zo kunt u eenvoudig in het digitale bestand zoeken naar trefwoorden. Een ander groot voordeel is dat het enorm ruimte en gewicht besparend is. Standaard wordt OCR gebruikt om doorzoekbare bestanden te produceren.

Na digitaliseren boeken lezen op e-reader.

Als uw boeken en tijdschriften gescand zijn kunnen deze in verschillende formaten worden opgeslagen, standaard leveren we een pdf bestand, dit omdat dat door vrijwel alle apparatuur wordt ondersteund.

Omdat digitaliseren van boeken, tijdschriften en documenten veelal door bedrijven wordt gedaan zijn bovenstaande prijzen excl. BTW

Geen risico op beschadiging van het boek

Doordat er gebruik wordt gemaakt vaan speciale boeken scanners raakt het boek niet beschadigd en kunnen ook dikke boeken volledig worden gescand, dus ook in het midden van het boek. Door de speciaal voor dit doel ontworpen scanners hoeft het boek niet verder dan 90° te worden geopend om het toch volledig te kunnen scannen.

Maatwerk

Er zijn geen twee scanopdrachten gelijk, digitaliseren is altijd een zaak van meedenken met de wensen van de klanten. We luisteren dan ook graag naar uw wensen, veelal kunnen deze binnen de standaard tarieven worden meegenomen, eventueel zal er bij meerwerk een afwijkend tarief kunnen gelden. Indien u duidelijkheid wilt hebben over de te verwachte kosten, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zodat we alle mogelijkheden met u door kunnen nemen.