fbpx

Mogelijkheden overzetten betacam videobanden


(Voor de verschillende typen betacam banden gelden verschillende prijzen en mogelijkheden, informeer naar de mogelijkheden voor uw banden)

digitaliseren

per band van 120 minuten
v.a. €37.50

opslaan op uw harddisk

€0

opslaan op uw USB stick

€0

opslaan op DVD

per 120 minuten
€7.50

kopie DVD

€7.50

extra 120 minuten

€37.50

Scanit harddisk

1 TB USB 3.0 harddisk
€75

Scanit USB-stick

afhankelijk van omvang
v.a. €17

controle beelden

selectie eigen opnamen / TV opnamen
€2.50

speelduur DVD

Op een DVD past maximaal 120 minuten video. Standaard wordt er per band een DVD gemaakt.

resolutie

De resolutie van de videobeelden op DVD is 720 x 576. De opnamen waren in de tijd dat deze banden werden opgenomen altijd nog in deze standaard SD resolutie.

niet de gehele band overzetten?

Standaard zetten we videobanden in zijn geheel over. Mocht u echter slechts een deel overgezet willen hebben, dan kan dat ook. Indien dit eenvoudig aan te geven is en voor ons herkenbaar is, dan doen we dit zelfs zonder meerprijs. Voor lastigere selecties hebben we meerdere mogelijkheden, neem contact met ons op om dit door te nemen.

type videobestand

Standaard worden er MPEG bestanden gemaakt van de videobanden. We kunnen deze echter, zonder meerprijs, voor u omzetten naar vrijwel alle typen videobestanden.

geen kopieerbeveiliging

De door ons geleverde DVD’s bevatten nooit een kopieer beveiliging. Natuurlijk maken we graag extra kopieën voor u, zodat u de gedigitaliseerde beelden aan meerdere mensen kunt geven. U kunt echter ook zelf kopie DVD’s maken.

Betacam banden

Betacam videobanden werden gebruikt in professionele videocamera’s van Sony. Dit type banden is voornamelijk gebruikt in televisie studios. Er bestaan zowel analoge als digitale betacam banden: Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, Betacam SX en Betacam IMX.

Voor het digitaliseren van de verschillende typen Betacam videobanden gelden verschillende prijzen, neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Betacam banden zijn iets compacter dan de standaard betamax videobanden.