fbpx

Mogelijkheden overzetten HDV videobandjes

digitaliseren

per band
€25

opslaan op DVD

€7.5

opslaan op uw harddisk

per band
€ 0

opslaan op uw USB-stick

per band
€0

Scanit harddisk

1 TB USB 3.0 harddisk
€75

Scanit USB-stick

afhankelijk van omvang
v.a. €17

controle beelden

selectie eigen opnamen / TV opnamen
€2.50

speelduur DVD

Op een DVD past maximaal 120 minuten video. Standaard wordt er per band een DVD gemaakt.

resolutie

De resolutie van de videobeelden op DVD is 720 x 576. De opnamen waren in de tijd dat deze banden werden opgenomen altijd nog in deze standaard SD resolutie.

niet de gehele band overzetten?

Standaard zetten we videobanden in zijn geheel over. Mocht u echter slechts een deel overgezet willen hebben, dan kan dat ook. Indien dit eenvoudig aan te geven is en voor ons herkenbaar is, dan doen we dit zelfs zonder meerprijs. Voor lastigere selecties hebben we meerdere mogelijkheden, neem contact met ons op om dit door te nemen.

type videobestand

Standaard worden deze HD beelden opgeslagen in mp4 formaat. We kunnen deze echter, zonder meerprijs, voor u omzetten naar vrijwel alle typen videobestanden.

geen kopieerbeveiliging

De door ons geleverde DVD’s bevatten nooit een kopieer beveiliging. Natuurlijk maken we graag extra kopieën voor u, zodat u de gedigitaliseerde beelden aan meerdere mensen kunt geven. U kunt echter ook zelf kopie DVD’s maken.

HDV videobandjes

De HDV camcorder bandjes zijn kleine videocamera bandjes. Deze bandjes zijn vrijwel identiek aan de miniDV tapes, het grote verschil zit hem in de resolutie van de vastgelegde beelden. Bij HDV tapes is dit 1080×1920 of 1080 x 1440 pixels in breedbeeld. Dit in tegenstelling tot 576×720 pixels en 3:4 verhouding bij de standaard miniDV tapes.

Voor het bekijken, afspelen, converteren van HDV tapes is speciale apparatuur nodig welke HDV kan verwerken.