Mogelijkheden overzetten MicroMV video camera cassette


(deze prijs is gelijk voor alle type video en camcorder banden)

overzetten naar DVD

per band
€19.95

overzetten naar uw harddisk

per band
€19.95

overzetten naar uw USB stick

per band
€19.95

zowel op DVD als uw harddisk / USB stick

(ongeacht aantal banden)
+ €9.95 per opdracht

opslaan op archief DVD i.p.v. standaard DVD

langere houdbaarheid van de disc
+ € 9.55

kopie DVD

op standaard DVD
€7.95

kopie archief DVD

op archief DVD
€17.50

Scanit harddisk

500 Gb USB3.0 harddisk
€75

speelduur DVD

Op een DVD past maximaal 120 minuten video. Standaard wordt er per band een DVD gemaakt.

resolutie

De resolutie van de videobeelden op DVD is 720 x 576. De opnamen waren in de tijd dat deze banden werden opgenomen altijd nog in deze standaard SD resolutie.

niet de gehele band overzetten?

Standaard zetten we videobanden in zijn geheel over. Mocht u echter slechts een deel overgezet willen hebben, dan kan dat ook. Indien dit eenvoudig aan te geven is en voor ons herkenbaar is, dan doen we dit zelfs zonder meerprijs. Voor lastigere selecties hebben we meerdere mogelijkheden, neem contact met ons op om dit door te nemen.

type videobestand

Standaard worden er AVI bestanden gemaakt van de videobanden. We kunnen deze echter, zonder meerprijs, voor u omzetten naar vrijwel alle typen videobestanden.

geen kopieerbeveiliging

De door ons geleverde DVD’s bevatten nooit een kopieer beveiliging. Natuurlijk maken we graag extra kopieën voor u, zodat u de gedigitaliseerde beelden aan meerdere mensen kunt geven. U kunt echter ook zelf kopie DVD’s maken.

Micro-MV

 

Micro-MV bandjes zijn uitgevonden door Sony en zijn de kleinste videobandjes welke ooit bestaan hebben. Bovendien is het ook het laatste type videobandjes dat in gebruik is genomen. Na deze kleine bandjes werd overgestapt op harddisk camera’s en werd er op genomen op geheugenkaarten, zoals SD kaartjes.

De opnamen op Miocro-MV zijn al digitaal en kunnen door Scanit perfect worden overgezet op USB-stick / harddisk of bijvoorbeeld DVD.

Terug