Mogelijkheden overzetten miniDV videobandjes


(deze prijs is gelijk voor alle type video en camcorder banden)

overzetten naar DVD

per band
€19.95

overzetten naar uw harddisk

per band
€19.95

overzetten naar uw USB stick

per band
€19.95

zowel op DVD als uw harddisk / USB stick

(ongeacht aantal banden)
+ €9.95 per opdracht

kopie DVD

op standaard DVD
€7.95

Scanit harddisk

500 Gb USB3.0 harddisk
€75

Scanit USB-stick

afhankelijk van omvang
v.a. €17

controle beelden

selectie eigen opnamen / TV opnamen
€2.50

speelduur DVD

Op een DVD past maximaal 120 minuten video. Standaard wordt er per band een DVD gemaakt.

resolutie

De resolutie van de videobeelden op DVD is 720 x 576. De opnamen waren in de tijd dat deze banden werden opgenomen altijd nog in deze standaard SD resolutie.

niet de gehele band overzetten?

Standaard zetten we videobanden in zijn geheel over. Mocht u echter slechts een deel overgezet willen hebben, dan kan dat ook. Indien dit eenvoudig aan te geven is en voor ons herkenbaar is, dan doen we dit zelfs zonder meerprijs. Voor lastigere selecties hebben we meerdere mogelijkheden, neem contact met ons op om dit door te nemen.

type videobestand

Standaard worden er AVI bestanden gemaakt van de videobanden. We kunnen deze echter, zonder meerprijs, voor u omzetten naar vrijwel alle typen videobestanden.

Zowel PAL als NTSC

We kunnen deze typen videobanden zowel in het in Nederland gebruikte PAL formaat digitaliseren, als ook in het o.a. in Amerika gebruikte NTSC formaat. Hiervoor rekenen we geen meerprijs.

geen kopieerbeveiliging

De door ons geleverde DVD’s bevatten nooit een kopieer beveiliging. Natuurlijk maken we graag extra kopieën voor u, zodat u de gedigitaliseerde beelden aan meerdere mensen kunt geven. U kunt echter ook zelf kopie DVD’s maken.

miniDV videobandjes

De miniDV camcorder bandjes zijn kleine videocamera bandjes welke werden geïntroduceerd in 1996. Deze bandjes zijn de opvolgers van de Digital8 bandjes welke hieraan vooraf gingen. miniDV is de kleine versie van de (voornamelijk voor professionele opanmen gebruikte) DVcam videobanden.

Doordat de opnamen op deze banden al digitaal zijn, zijn de opnamen doorgaans nog erg goed.