fbpx

Overal uw foto’s, films, muziek kunnen bekijken en bewerken?

Een veilige (gratis) back-up van uw digitale opnamen?

Computers worden geïnfecteerd door virussen, harddisks crashen en mobiele apparaten vallen kapot of worden gestolen. In al deze gevallen bent u al snel veel waardevolle bestanden kwijt. Heel vervelend voor dat jaarverslag en uw e-mail, maar u moet er toch niet aan denken dat uw waardevolle foto’s en films verloren zouden gaan.

Wilt u een veilige back-up van uw foto’s, films en favoriete muziek? Als klant van Scanit krijgt u automatisch 7Gb opslagruimte cadeau. We hebben hiervoor een samenwerking met de betrouwbare Noorse leverancier Jotttacloud. Gegevens worden veilig en gecodeerd opgeslagen in hun datacentrum. Als klant van Scanit ontvangt u van ons een bericht met uw inloggegevens om gebruik kunnen te maken van deze back-up dienst, de eerste 7 Gb opslagruimte zijn gratis.

Met deze back-up worden uw gegevens niet alleen veilig extern opgeslagen, maar heeft u uw belangrijke bestanden ook altijd bij de hand. Met de gratis app op uw smartphone en tablet kunt u uw foto’s en films, maar eventueel ook uw andere bestanden overal bekijken en zelfs bewerken. In de app zit ook de mogelijkheid om de beelden via bijvoorbeeld Google Chromecast direct te streamen op uw TV scherm, uw films en foto’s bekijken was nog nooit zo eenvoudig! Wilt u een leuke oude foto delen, met één klik kunt u deze vanuit de app eenvoudig delen met familie en vrienden of bijvoorbeeld op Facebook of Instagram plaatsen. Ook kun u uw favoriete muziek erop zetten en deze overal vanuit de mobiele app afspelen en streamen.

Stel uw gegevens veilig met een ge-auomatiseerde online back-up

meld u aan voor een gratis en vrijblijvend proefaccount

Wilt u meer dan 7 GB opslag ruimte hebben om van al uw computers, mobiele apparaten en externe harddisks een back-up met onbeperkte opslag capaciteit te kunnen maken, dan kunt u op elk moment het gratis account upgraden naar een betaald account voor slechts €8.33 per maand* via onderstaande knop.

upgrade uw account voor €8.33 / mnd

* abonnementen worden per jaar aangegaan, u betaald €100 per jaar (incl. BTW)

 

Aanmelding gratis Jottacloud account

  • zie https://scanit.nl/privacy/