fbpx

Welkom bij Scanit

Wat doen ze eigenlijk allemaal bij Scanit?

Wat doen wij? Digitaliseren!

Scanit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het digitaliseren van uw 8mm films, negatieven, dia’s, foto’s en videobanden, etc. Dit doen we vanuit ons bedrijfspand aan de Doelstraat 8C in het centrum van Zevenbergen (bij ons geen zolderkamer en 06 nummer). In ons pand hebben we een grote moderne studio en een mooie ruimte om u te ontvangen en de tijd nemen om uw opdracht met u door te nemen.

Natuurlijk gebruiken we uitsluitend professionele kwaliteitscanners, zodat uw waardevolle herinneringen op de beste manier worden omgezet naar digitale bestanden.

Goed bereikbaar

Bij Scanit vinden we het belangrijk dat u snel een goed antwoord op uw vragen heeft. U kunt ons tijdens kantooruren bellen op 0168-707123, we geven u dan direct antwoord op uw vragen. Ook buiten kantooruren zijn we vaak bereikbaar via de chatknop op onze website, zodat u toch direct contact met ons kunt hebben. Ook reactie op een verzonden email kunt u snel verwachten: ontvangen e-mails worden in 80% van de gevallen direct en anders binnen enkele uren beantwoord (e-mails buiten kantooruren worden de volgende ochtend beantwoord).

Geen verborgen kosten

We berekenen voor het digitaliseren overzichtelijke kosten, zodat u snel kunt zien waar u aan toe bent, op meerdere pagina’s van onze website kunt u direct een kosten indicatie berekenen. Zo betaalt u voor zowel dia’s als negatieven een gelijke prijs. Bovendien kunt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte voor het digitaliseren van uw originelen. Wanneer u de offerte goedkeurt kunt u deze ondertekenen en is het direct de opdrachtbevestiging om samen met de dia’s, foto’s of films naar ons te zenden.

Speciaal voor degenen die interesse hebben om de foto’s en dia’s alleen op bijvoorbeeld de tv te bekijken bieden we ook de mogelijkheid om een 1.0 megapixel scan van uw dia of negatief te maken vanaf slechts 30 cent . Hiermee krijgt u een scan welke ruim voldoende is om te bekijken op tv of een computer monitor. Scans gemaakt met deze resolutie zijn niet geschikt om af te drukken.

Hoe groter uw scan opdracht hoe hoger uw korting

Heeft u een dia of negatieven opdracht voor ons van meer dan 500 scans dan krijgt u 10% korting op de scanprijs! Laat u meer dan 1000 dia’s of negatieven door ons digitaliseren, dan geven wij een korting van 15% op de standaard scanprijs.

Klant gericht digitaliseren

Bij Scanit is veel mogelijk, de kans is groot dat we uw specifieke wensen kunnen vervullen, vaak zelfs zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Onze ervaring in het digitaliseren van verschillende soorten beeldmateriaal maakt het mogelijk om meer dan alleen het “standaard werk” te doen. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken, we denken graag met u mee.

Nette afwerking

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de scans zo worden gemaakt dat er geen storende zwarte rand om de foto te zien is, alleen de “foto” zelf wordt gescand. We zorgen er ook voor dat alle afbeeldingen rechtop worden opgeslagen, zodat u de scans zelf niet hoeft te draaien. Wanneer er film of video op DVD wordt gezet, wordt de DVD standaard bij meerdere films voorzien van een menu, zodat u gemakkelijk door de DVD kunt navigeren.

U kunt kiezen of u na het digitaliseren de gegevens opgeslagen wilt hebben op een CD, DVD, archief DVD of harddisk. Indien we een CD of DVD leveren, dan wordt deze standaard geleverd in een nette DVD-box. Indien gewenst kunnen we deze tegen lage meerprijs ook leveren in een filmblikje.

U kunt uw opdracht (op afspraak) bij ons komen afgeven en ophalen. Natuurlijk kunt u uw spullen ook naar ons verzenden Omdat wij uiterst zorgvuldig met uw originelen omgaan en niet zouden willen dat er tijdens het verzenden iets mis zou gaan,  gaat onze voorkeur uit naar het aangetekend retour zenden van uw opdracht. U kunt op uw opdracht formulier aangeven of u kiest voor een standaard of aangetekende verzending.

Spoed digitaliseer opdrachten

We maken het met enige regelmaat mee dat klanten “iets” te lang hebben gewacht met het insturen van een opdracht, het gevolg is dat een opdracht in korte tijd moet worden uitgevoerd. Omdat andere klanten natuurlijk geen vertraging op mogen lopen omdat u een spoedopdracht heeft, worden dergelijke opdrachten buiten de normale werktijden uitgevoerd. Om deze rede wordt voor een spoedopdracht dan ook een toeslag van 25% gerekend. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Kadoverpakking?

Het komt met grote regelmaat voor dat het scannen van oude beelden wordt gedaan om aan iemand kado te kunnen doen. In dat geval is het natuurlijk leuk om het geschenk in een mooie verpakking te hebben. We kunnen daarom de DVD’s ook leveren in een filmblik, dit is een verkleinde versie van de oude filmblikken. Hierdoor krijgt uw kado een autentieke uitstraling.

Eventueel leveren wij ook kadobonnen. U krijgt dan een (lege) DVD waarop de kadobon geprint is. Zo heeft u toch een origineel kado en kan de ontvanger deze zelf naar wens bij ons besteden.